Profilul companiei

Actor important pe piața muncii europene, New Work Temporar dispune în prezent de patru agenții amplasate strategic pe teritoriul României. Prin intermediul acestora, suntem în măsură să răspundem cererilor clienților noștri, societăți locale sau multinaționale, în diferite domenii de activitate.

Echipele formate și consolidate odată cu dezvoltarea companiei caută în permanență soluții pentru a satisface exigențele  clienților noștri, în așa fel încât locurile de muncă disponibile să devină accesibile candidaților care posedă experiența și competențele adecvate.

Renumele societății s-a construit în timp, pe baza recomandărilor primite din partea clienților și salariaților.  Ne definim, astfel,  prin serviciile de înaltă calitate pe care le asigurăm acestora.

Avem convingerea fermă că atunci cand sunt apreciați la justa lor valoare, salariații sunt animați de motivarea și energia care le permit dezvoltarea personală și profesională. În egală măsură, atunci când dispun de personalul potrivit, clienții noștri își pot pune în practică proiectele, canalizându-și forțele în direcția dezvoltării lor. Esența eforturilor companiei este concentrată în acest principiu, prezent în fiecare etapă a activității noastre.